Vilse i Paradiset

  

 

Lost in paradise Award

 

Fördjupa dig själv i ett förlorat paradis, med ett dunkelt mysterium gömt bakom forntida kuster.

En besättningsman på ett plötsligt och mystiskt kapsejsat skepp på en resa genom den ökända Bermuda Triangeln, du kommer att vara den enda överlevande på en, vad man tror, övergiven ö. Övergiven men inte alltid obefolkad. Lös mysteriet med det förlorade paradiset och ta över ditt öde. Kom tillbaka till naturen, lär och finslipa din VERKLIGHETS överlevnadskunskap. Lös pussel och lev äventyrligt.

Vilse i paradiset är den tredje upplagan av pek- och klick äventyr som påminner om den klassiska från 90-talet (likheter med moderna flyktspel men går djupare) med trollbindande grafik, animationer, och en konstart som helt egen. Utforska över 25 fantastiska naturplatser med brllianta levande animationer, ljud- och vädereffekter.

Njut av sex vackra, avslappnande och mysteriska musik tracks speciellt skräddarsydda för omgivningen och pusslen (med i spelet volymkontroll)

  • Utmana dig själv med över ett dussin logiska pussel och mini-spel för att
  • Utmana din hjärna och testa dina kunskaper.
  • Lär RIKTIGA överlevnads kunskaper som du kan ta med dig till den riktiga världen, som att göra upp en eld, kniv, rep och mycket mera i vildmarken.
  • Förstå ledtrådar, anteckningar och saker för att lösa gåtor och lösa mysteriet på ön.
  • I spelets karta för att lättast resa mellan platser och i spelets dagbok för att notera och förvara ledtrådar.
  • Spelet har handledning för nya spelare. Antingen du är en vanespelare eller helg pusslare. är spelet anpassat för alla.
  • Spelet innehåller sammanhängande-känsligt ledtrådssystem - om du har fastnat, kan du få en enstaka ledtråd direkt för att knuffa dig vidare, utan att behöva lämna spelet för att titta på hela genomgången online och hoppa till fusk.
  • Hot spot highligt system - inga jakt på pixlar, allt är spel.
  • Multi-språk hjälp -förnärvarande  tillgängligt på svenska, engelska, tyska, franska, italienska, spanska, portugisiska, japanska, koreanska, hindi och ryska

Utseendemässigt är det ett vackert arbete av naturfotografen David Huting (http://www.epicwallart.com – all bakgrunds konst använt i spel för köp och väggdekoration) och musik av The Cynic Projekt (http://www.cynicmusic.com).

Liknande spel inkluderar classiska hit point och Clicks som Myst, The lost City, och Broken Sword serierna.

Finns på Apple App Store för iOS och Mac, Steam för Windows och Linux, och Google Play, och Amazon app butiker för Android

WindowsMacLinux

Ladda ner på App Store


Android Get it on Google Play Amazon Samsung Apps 
IOS Ladda ner på App Store